«Загиблі бійці прямують до раю, бо в пеклі вони вже були…»

Дата: 17.02.2023 13:22
Кількість переглядів: 151

            Фото без опису

… ще зовсім недавно таким пеклом для   наших захисників була Дебальцівська операція й інші бойові операції, пов’язані з АТО/ООС. Ми тоді ще не знали про те, що мине небагато часу й вся Україна стане зоною бойових дій – фактично, суцільним «пеклом».

Але саме вони – воїни  АТО/ООС з 2014 року стоять на захисті кордонів України. Вони стали «кістяком» сучасної української армії, яка зараз дає гідну відсіч російській орді.

І сьогодні події  грудня 2014-го, а особливо січня-лютого 2015-го року спливають тяжкими споминами у пам’яті тих, хто пройшов  горнило  Дебальцівського котла. Міста, яке після тривалої оборони, 18 лютого 2015 року, українські війська змушені були залишити.

За офіційними даними, у період з 15 січня по 18 лютого 2015 року в боях у районі Дебальцевого загинули 110 бійців, 270 отримали поранення, 18 зникли безвісти, 7 потрапили в полон.  

Серед загиблих і наші земляки, які навічно залишаться  в строю молодими, а в нашій пам'яті –  мужніми захисниками, справжніми патріотами своєї землі, своєї батьківщини…

Сьогодні Україна переживає повномасштабне вторгнення російської федерації – як продовження війни, яку вона розпочала ще у 2014 році. Скорботний список щодня поповнюється прізвищами героїв, які полягли, захищаючи свою землю.

Збройні Сили України й тоді, а особливо зараз демонструють дива витримки, мужності, професійності.

Слава тим, хто зараз захищає кордони України від московської навали!

Вічна і світла пам'ять полеглим захисникам України!

Пам'ятаємо в ім'я майбутніх поколінь, якою важкою ціною здобувається незалежність, свобода і територіальна цілісність нашої України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень