Спілкування з автором

Дата: 20.02.2023 12:42
Кількість переглядів: 167

            Фото без опису

 

18 лютого в приміщенні Зазимської бібліотеки, за погодженням з Броварською районною військовою адміністрацією, відбулася творча зустріч з сучасним популярним письменником, журналістом, кіносценаристом Андрієм Кокотюхою.

    Фото без опису  Фото без опису

Твори Андрія Кокотюхи вражають захопливим сюжетом та динамікою. Крім того автор пише не тільки дорослу літературу. Книги для дітей Андрія Кокотюхи побачили світ у видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА».

Творчий доробок Андрія Кокотюхи - 93 книги. Його книги користуються великою популярністю у читачів. Захопливі сюжети, гарна викладка і висвітлення історичних подій, легка мова. Нещодавно у січні 2023 року світ побачила його книга про УПА для дітей. «Потаємні двері» – пригодницька історія, написана три роки тому і видана тепер. У вересні 2022 року вийшла художня книга для дорослих про окупацію росіянами Київщини. У лютому 2023 року вийшла ще одна книга автора, в якій він теж звернувся до теми російської окупації. Ідея обох книжок виникла в березні 2022 року.

                 Фото без опису

Про все це розповів автор Андрій Кокотюха гостям творчої зустрічі, які завітали до бібліотеки. Гості зустрічі охоче спілкувалися з автором, обмінювалися думками, запитували про творчі плани.

На завершення за бажанням можна було придбати книги Андрія Кокотюхи та отримати автограф від автора.

Бібліотекарка Тетяна Загура подякувала гостю за приємну зустріч-спілкування і пообіцяла, що вже найближчим часом на жителів громади чекають ще приємні сюрпризи – зустрічі з улюбленими авторами книжок.

     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень