Вдячні за свободу!

Дата: 20.02.2023 14:02
Кількість переглядів: 195

           Фото без опису

20 лютого в Україні вшановують пам'ять  Героїв Небесної Сотні

Цей день покликаний увічнити людську, громадянську та національну відвагу й самовідданість, силу духу та стійкість громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави, гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України.                       Фото без опису 

     Фото без опису Фото без опису

Цього дня керівники Броварської районної військової адміністрації, Броварської міської територіальної громади вшанували пам'ять усіх, хто віддав життя за європейське майбутнє України покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям небесної Сотні та до місця поховання Антоніни Дворянець – броварчанки, Героя України, яка від перших днів Революції Гідності й до останнього дня свого життя була активною учасницею Євромайдану й загинула 18 лютого 2014 року.

           Фото без опису Фото без опису

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих за Україну героїв…

Урочисті заходи також відбулися у громадах Броварського раону. В освітніх закладах - тематичні уроки, у бібілотеках - книжкові виставки. 

        Фото без опису 

        Фото без опису  Фото без опису  

          Фото без опису Фото без опису

            Фото без опису

                               Фото без опису   

             Фото без опису

20 лютого 2014 року в середмісті столиці України загинула найбільша кількість осіб – 48. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, обстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали Героями Небесної Сотні.

Події того дня стали кульмінацією Революції Гідності. За неповернення до пострадянської моделі відносин між владою та суспільством, відмову від багатовекторності у зовнішньополітичному курсі, утвердження розвитку України як демократичної європейської країни заплачено дуже велику ціну – людські життя.

Зараз українці платять цю ж саму велику ціну, захищаючи територіальну цілісність, незалежність України й навіть більше – саме право на існування нації.

Ми впевнені у ПЕРЕМОЗІ!  Бо за нами – правда!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень