Укладений Меморандум з центром нейрореабілітації «Нодус»

Дата: 15.10.2022 09:50
Кількість переглядів: 84

          Фото без опису

14 жовтня 2022 року у Броварській районній державній адміністрації відбулося підписання Меморандуму про співпрацю з Товариством з обмеженою відповідальністю «Науково-практичний центр нейрореабілітації «Нодус» — медичним закладом у місті Бровари, який спеціалізується на комплексній діагностиці та реабілітації пацієнтів з тяжкими ураженнями центральної та периферичної нервової системи.

               Фото без опису

Договір про співпрацю з боку Броварської районної державної адміністрації був підписаний виконувачем обов’язків голови Євгенією Полікарповою.

Передбачається, що співпраця полягатиме у наданні допомоги з реабілітації для військовослужбовців Сил територіальної оборони Броварського району.

Нагадаємо, «Нодус» є центром реабілітації хворих із різним ступенем ураження нервової системи. Клініка має стаціонари з можливістю проведення оперативних втручань, високотехнологічне оснащення для діагностики, лікування та реабілітації пацієнтів, а також спеціалізований автотранспорт для перевезення тяжких нейрохворих по всій Україні та країнах ближнього зарубіжжя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень