Введені додаткові протиепідемічні заходи щодо запобігання поширенню COVID-19 на території Броварського району

Дата: 07.02.2022 15:52
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Доступ громадян до адміністративних приміщень Броварської райдержадміністрації за адресами: м. Бровари, вул. Гагаріна, 15, вул. Шевченка, 21, вул. Незалежності, 39 та смт. Баришівка, площа Миру, 1 на час карантину обмежений.

Відповідне розпорядження «Про додаткові протиепідемічні заходи щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Броварського району» підписав виконувач обов’язків голови Броварської райдержадміністрації Павло Проскочило.

Документ підписано, враховуючи протокол позачергового засідання Броварської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 грудня 2021 року.

Так, згідно з розпорядженням, особистий прийом громадян здійснювати за попереднім записом з з дотриманням карантинних вимог, встановлених для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення хвороби COVID-19.

Встановлюється «гаряча» телефонна лінія за номером 0459465585 для усних звернень. Звернення також можна надсилати на електронну пошту та у письмовій формі у скриньках для кореспонденції, розміщених на головному вході до адміністративних будівель за адресами: м. Бровари, вул. Гагаріна, 15, селище Баришівка, площа Миру, 1.

Також робочі наради та засідання комісій Броварської райдержадміністрації перевести в онлайн режим.

З новинами Сектору охорони здоров'я Броварської районної державної адміністрації можна ознайомитися тут 

З розпорядженнями керівника Броварської райдержадміністрації можна ознайомитися тут 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень