Рік незламності

Дата: 24.02.2023 09:18
Кількість переглядів: 457

            Фото без опису

 

Він змінив Україну. І, певно увесь світ.

Сьогодні – річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну. Перша у ХХІ столітті континентальна війна в Європі, яку розв’язала росія, підірвавши систему колективної безпеки, встановлену після Другої Світової війни.

Здавалося, було немислимим – війна в центрі Європи. У той час, коли світ працює над гуманізацією, глобалізацією, цифровізацією й дивиться лише уперед, в майбутнє, росія живе минулим. Її цінності виявилися зовсім не цінностіми, а злочинами, зведеними у ранг державної політики.

Рік мужньої боротьби українців проти рашистської навали – а сучасний фашизм тепер має саму таку назву – рашизм, остаточно довів світу сутність терористичного путінського режиму. Росія, розпочавши війну фактично 20 лютого 2014 року, розгорнувши збройну агресію із переміщенням своїх військ в Криму,вісім років прикидалася «миротворцем» й розповідала світові, що в Україні точиться «громадянська війна», а вона є лише третьою стороною. Усе виявилося брехнею, і сам путінський режим  – синонім слову брехня. 365 днів нашої боротьби показали світу, що «вторая армія міра» - це банда терористів і мародерів, які уміють воювати лише з мирним населенням.

Україна має сьогодні потужну підтримку Європи й Америки. Ми вдячні за це. Світ, нарешті, усвідомив, безпреценденту  силу духу українців і нашу готовність до спротиву. І головне – вражаючу мужність, професійність Збройних Сил України, які перемагають на полі бою значно переважаючого за чисельність і все ще добре озброєного ворога.

Ми вистояли в 2022 році, коли ніхто цьому не йняв віри. І віримо, що переможемо у 2023 році.

Ми українці. Ми стоїмо на сторожі безпеки Європи. Ми на своїй землі й боремося за своє майбутнє.

ПЕРЕМОГА буде за нами. Бо за нами -  правда. А за правдою – Бог!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень