Благодійний концерт "Рік незламності" відбувся в Баришівській громаді

Дата: 06.03.2023 15:45
Кількість переглядів: 240

              Фото без опису

 

В неділю 5 березня 2023 року за погодженням з Броварською районною військовою адміністрацією в Культурно-Мистецькому центрі Баришівської селищної ради успішно пройшов концерт під назвою «Рік Незламності». У концерті взяли участь всі колективи КМЦ.

Відкрив захід народний аматорський ансамбль сучасного бального танцю «Юність» (художній керівник Людмила Гудим)  хореографічною композицією «Доброго вечора, ми - з України». Також у виконанні  дитячого творчого колективу на розсуд глядачів були презентовані  дебютні номери «Ритми танго»,  «Василина». Проникливі патріотичні пісні звучали зі сцени у виконанні директора Культурно-Мистецького центру - Володимира Кулика. Блискавично виступили народні аматорські хори «Родина» та «Жайвір» із легендарними українськими піснями.

          Фото без опису

Гучними оплесками глядачі  зустрічали сольні номери та професійні постанови танців.

У виконанні легендарного народного аматорського ансамблю народного танцю «Пролісок» глядачам представлено нові хореографічні композицію «За лісами горами» та український танок «На галявині».

          Фото без опису

Родзинкою  концерту став номер народного аматорського театрального колективу «Оберіг» з інтригуючим та веселим номером «Підозра у зраді».

Оскільки концерт був благодійним при вході до зали була розміщена скринька на потреби для збору коштів ЗСУ. В результаті благодійного збору на заході  виручено 13 926 грн, які будуть передані для потреб ЗСУ на наближення перемоги.

         Фото без опису

Культурно-Мистецький центр мав за честь приймати гостей із міста Бровари, а саме начальника гуманітарного розвитку Броварської РВА  Ольгу Білановську, яка  звернулась до присутніх  з вітальним та подячним словом.

 

                     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень