Деструктивна російська субкультура: у Броварському районі проводяться заходи для протидії руху «Редан»

Дата: 07.03.2023 11:20
Кількість переглядів: 264

        Фото без опису

Шостого березня 2023 року в приміщенні Броварської районної військової адміністрації було проведено нараду з метою уникнення та запобігання поширення молодіжного руху «Редан» на території Броварського району. Учасники наради – заступники голів територіальних громад, начальники органів управління освіти, керівники закладів освіти територіальних громад Броварського району. Порядком денним наради було передбачено інформування та обговорення таких питань:

  1. ПВК «Редан»: що це за рух та звідки він в Україні (доповідач -заступник начальника Броварського районного управління поліції з превентивної діяльності, полковник поліції Анатолій ЮЖЕКА)
  2. Уникнення та запобігання поширення молодіжного руху «Редан» на території Броварського району (доповідач - начальник сектору ювенальної превенції Броварського районного управління поліції, майор поліції Тетяна МИРОНЕНКО)
  3.  Робота в закладах освіти територіальних громад Броварського району задля попередження участі школярів у молодіжному русі Редан

( доповідач - головний спеціаліст відділу гуманітарного розвитку БРДА Рената Бащенко)

  1. Гурткова робота спортивного та патріотичного напрямків в закладах освіти територіальних громад Броварського району. Організація та проведення I етапу  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (доповідач – начальник відділу гуманітарного розвитку БРВА Ольга Білановська)

За підсумками наради напрацьовано відповідні доручення.

Фото без опису          Фото без опису 

               Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень