Проведено роз'яснювальну роботу щодо безпекової ситуації в районі

Дата: 24.03.2023 14:41
Кількість переглядів: 280

               Фото без опису

Відповідно до доручення в.о. голови Київської облдержадміністрації Дмитра Назаренка, Броварською районною військовою адміністрацією у взаємодії з керівництвом угрупування сил і засобів оборони міста Києва та керівництвом сектору оборони № 13 Броварського району 24.03.2023 в приміщенні Броварської районної військової адміністрації, згідно з Планом проведення роз’яснювальної роботи з цивільним населенням щодо безпекової ситуації в регіоні, затвердженим командувачем оперативно-стратегічного угрупування військ «Північ» Сергієм Наєвим, проведено робочу зустріч з населенням Броварського району.

          Фото без опису

Із вступним словом виступив заступник командувача Угруповання сил і засобів оборони міста Київ  полковник Сергій Барановський.

Начальник Броварського РТЦК та СП полковник Юрій Бурляй  доповів про роботу серед місцевого населення щодо в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, дотримання комендантської години, а також руху транспортних засобів у населених пунктах у період дії воєнного стану.

Також, начальник відділу ОЗЦЗ Броварського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області підполковник Андрій Лічагін надав роз’яснення щодо дій при отриманні сигналу «Повітряна тривога» та під час мінометних, артилерійських обстрілів,  поводження з НВП, обладнання місць укриття населення від можливих авіаційних та ракетних ударів противника. А також  формування позаштатних підрозділів місцевої пожежної охорони для мінімізації збитків мешканцям сіл та селищ від пожеж, спричинених ймовірними обстрілами, до прибуття регулярних підрозділів ДСНС.

     Фото без опису Фото без опису

В доповнення, виступив майстер виробничого навчання Броварських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Юрій   Заводський  щодо дій цивільного населення при отриманні сигналу повітряної тривоги.

Полковник, старший офіцер за напрямком сил підтримки Максим Комісаров, інформував присутніх щодо мінної безпеки та дій на забрудненій ВНП місцевості.

        Фото без опису Фото без опису

Офіцер з планування - підполковник Дмитро Шевцов роз’яснив порядок дій при виявленні диверсантів.

Також було обговорене питання щодо інформаційної небезпеки, дії при виявленні БПЛА, ракет, евакуації місцевого населення.

                 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень