Урочистості з нагоди відзначення річниці визволення Броварщини від російських окупантів

Дата: 31.03.2023 14:20
Кількість переглядів: 519

           Фото без опису

31 березня, з нагоди відзначення річниці визволення Броварського району від російських окупантів, у великому залі районної державної адміністрації відбулися урочистості.

За активну громадянську позицію, патріотизм, професіоналізм, мужність та самовідданість, проявлені в умовах воєнного стану, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку волонтерського руху та активну участь у наданні гуманітарної допомоги  населенню Броварського району та військовослужбовцям Збройних Сил України, були нагороджені волонтери, активісти, рятувальники, медики, військовослужбовці ЗСУ, добровольці добровольчих формувань територіальних громад району.

Фото без опису             Фото без опису

З вітальними словами до присутніх звернулися начальник Броварської районної військової адміністрації Володимир Майбоженко, голова Броварської районної ради Сергій Гришко, керівник сектору оброни №13 Броварського району Київської області Микола Швець та бригадний генерал Збройних Сил України Валерій Ємбаков.

Фото без опису          Фото без опису  

Ми впевнені в тому, що дуже скоро буде звільнено всю територію України від російських окупантів й ми всі разом будемо святкувати нашу спільну велику перемогу.

      Фото без опису   Фото без опису

Звільнення нашої рідної Броварщини – один з кроків до цієї великої спільної Перемоги.

Броварщина, будучи одним із форпостів столиці, дала гідну відсіч рашистській орді. Танковий бій під Скибином, кадри якого облетіли увесь світ, поклав край намаганням окупантів дістатися до Києва з Північного напрямку.

      Фото без опису Фото без опису

Визволення Броварщини – славетна сторінка в історії цієї війни.

Слава Україні! Разом до Перемоги!

Фото без опису  Фото без опису

          Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень