Перемога за нами!

Дата: 10.04.2023 10:04
Кількість переглядів: 105

                Фото без опису

8 квітня в Літківському будинку культури Зазимської сільської ради за погодженням з Броварською районною військовою адміністрацією відбувся перший Благодійний концерт «ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ» за участі неперевершених віртуозів, Лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів – дуету баяністів «FINGERS JUMP», Заслуженої артистки естрадного мистецтва Інни Лисаківської, актора театру та кіно Олега Романченка.

Жартівливі, патріотичні, хітові музичні композиції, улюблені українські пісні, іскрометний гумор, оригінальний кавер – все це з любов’ю дарували артисти зі сцени глядачам в залі.

Гарний настрій, позитивні емоції і живий заряд енергії – все це таке необхідне кожному з нас у нелегкий воєнний час аби підтримати, додати сил та утвердити віру. 

Адже ми сильні, бо ми єдині. Нас не здолати, бо нас багато, ми справжні патріоти своєї країни, які прагнуть жити у вільній, незалежній, мирній, квітучій Україні. Під час благодійного концерту були зібрані кошти у сумі 5 220 грн. Всі кошти будуть передані захисникам з Придесення, які захищають на передовій наш мир і спокій.Українці – нація сильних і незламних. Бо вміють єднатися і спільно йти до своєї мети, до нашої ПЕРЕМОГИ!

         Фото без опису     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень