Низка заходів з відзначення свята Великодня вже розпочалася у бібліотеках Згурівської громади

Дата: 12.04.2023 16:44
Кількість переглядів: 162

             Фото без опису

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Це свято перемоги любові і добра над злом, життя над смертю, нашої надії на мирне майбутнє.

Згурівську селищну бібліотеку сьогодні відвідали  учні Згурівського ліцею- наші молодші читачі. Працівниками бібліотеки для дітей організовано  майстер-клас «Великодній подарунок». Виявляється, щоб створити оригінальні святкові подарунки, потрібно зовсім небагато часу, кольоровий папір, ножиці, клей і найголовніше – бажання та фантазію. Бібліотекарі підготували дітям заготовки великодніх  яєчок, малюнків, а діти розфарбовували, робили декупаж. Бібліотечний майстер-клас був цікавий та приніс багато задоволення для малечі. Прикраси, зроблені дитячими руками, вийшли дуже милі та зворушливі.

         Фото без опису           Фото без опису          Фото без опису

У дитячому відділенні експонується виставка - інсталяція "Великдень іде, свято в душі несе". Тут можна ознайомитися з книгами етнографів О. Воропая, В. Скуратівського, які висвітлюють національні особливості українських свят, зокрема, Великодніх, а також традиції та звичаї, пов’язані з цим святом. Частина експонатів виставки присвячена писанкарству. Виставку прикрашають вироби дітей, виготовлені власноручно.

У читальному залі для дітей провели відеоекскурс «Традиції і краса Українського Великодня».

                       Фото без опису       Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень