Відбувся Міжнародний саміт міст та регіонів

Дата: 20.04.2023 18:25
Кількість переглядів: 272

                             Фото без опису

     Начальник Броварської районної військової адміністрації Володимир Майбоженко прийняв участь у Міжнародному саміті міст та регіонів, на якому також були присутні голови всіх 8 територіальних громад Броварського району, та гості - начальник Старобільської районної військової адміністрації Луганської області та начальник Марківської селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області. 

                               Фото без опису

     На саміті учасники обговорили питання повоєнного відновлення держави, ініціативи з нормалізації життя громад та підтримку з боку організаторів і партнерів. Серед учасників заходу були представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Національної асоціації муніципалітетів Данії, місцевого самоврядування Ізраїлю, Польщі, Німеччини, Фінляндії, Литви, Румунії, Чехії, Португалії, Сполучених Штатів Америки та інших європейських і світових держав. Ще 111 представників із 36 держав долучилися в онлайн-форматі.

                         Фото без опису

     В межах саміту обговорили реінтеграцію українських територій, подолання гуманітарних викликів, відновлення життєдіяльності громад за участю міжнародних урядових та неурядових організацій. Учасники заходу також підняли питання розмінування та інноваційного розвитку територій.

                                 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень