Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує запуск грантової програми для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств

Дата: 26.04.2023 13:35
Кількість переглядів: 149

      Фото без опису

У межах Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» планується надання близько 100 грантів для малих та середніх жіночих і сімейних підприємств на суму від $10 000 до $35 000. Про це повідомили в Департаменті економіки Київської ОВА.

Грантова програма буде спрямована на підтримку релокації бізнесів, масштабування бізнесу на території України, виходу на міжнародні ринки, запровадження інноваційних рішень, оптимізації бізнес-процесів із метою підвищення ефективності.

Пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є виробництво косметичних, текстильних виробів, предметів домашнього вжитку, крафтові виробництва, переробка харчових продуктів, IT, виготовлення меблів та інших продуктів. Проте Програма розглядатиме заявки на підтримку й інших секторів, які відповідають критеріям відбору.

Загалом Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримала понад 1100 підприємств, очолюваних жінками, які збільшили продажі на $26,9 млн та залучили $6,1 млн інвестицій, а також сприяла створенню 2019 нових робочих місць для жінок.

Заповнити грантову заявку можна за посиланням.

Питання щодо процесу подання заявок надсилайте на електронну адресу: Grants@cepukraine.org із зазначенням «RFA-2023-033» у темі електронного листа.

З усіма грантовими можливостями від Програми можна ознайомитися тут.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень