У Київській області на автошляхах загального користування місцевого значення проводять роботи з експлуатаційного утримання

Дата: 27.04.2023 09:39
Кількість переглядів: 195

             Фото без опису

У Київській області на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг. Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку Київської ОВА.

Мережа автомобільних доріг загального користування місцевого значення в Київській області складає 6 327 км. З них — 4 131 км автодоріг обласного значення та 2 196 км автошляхів районного значення. 

Аби забезпечити безперешкодне користування дорожньою мережею, підрядні організації проводять різні заходи з експлуатаційного утримання. Мова йде про ремонтні роботи з використанням гарячої та холодної асфальтобетонної суміші, розчищення узбіч та встановлення дорожніх знаків. 

Починаючи з березня, на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення було проведено ряд наступних заходів:

  • ліквідовано 5 964 кв. м вибоїн асфальтобетонного покриття;
  • сплановано 532 км узбіч;
  • вирізано 74 037 кв. м порослі;
  • проведено кронування 3 812 дерев;
  • встановлено 179 дорожніх знаків.

Також постійно проводяться роботи з прибирання проїзної частини доріг, смуг відведення, зупинок громадського транспорту та автопавільйонів. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень