Конкурс на отримання фінансування для консультаційної та експертної підтримки агровиробників, постраждалих внаслідок війни

Дата: 28.04.2023 09:04
Кількість переглядів: 192

              Фото без опису

Аграрії, які постраждали внаслідок бойових дій або тимчасової окупації рф, зможуть безкоштовно отримати індивідуальні юридичні консультації. Також вони матимуть змогу одержати допомогу в документуванні збитків та формуванні доказової бази про злочини, пов’язані з військовою агресією рф. Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської ОВА.

Програма USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) фінансує такі послуги в рамках субгранту «Підтримка агро-ММСП (мікро, малих та середніх підприємств), які постраждали від активних бойових дій або тимчасової окупації російської федерації».

Програма USAID АГРО запрошує українські неурядові організації, правозахисні організації або юридичні компанії подавати заявки на виконання цього субгранту.

Довідково.

Програма USAID АГРО – це 7-річний проєкт (2019-2026), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл». Її метою є прискорення економічного розвитку сільських громад в Україні, які потребують найбільшої підтримки шляхом покращення управління в аграрному секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруються в конкурентоспроможні українські та міжнародні ринки.

Детальніше про умови отримання фінансування за посиланням.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень