Материнство – дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім’ї, роду і народу

Дата: 14.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

                                 Дорогі матері! Любі жінки славетної Броварщини!

                               Щиро вітаю Вас з радісним святом – Днем матері!

     Це свято повернулося до нас із забуття, щоб відновити давню традицію вшанування Матері-жінки, Матері-Богородиці та Матері-України, як триєдиного символу безмежної віри, надії та любові.

     Материнство – дар Божий, це вічне джерело буття людського, це основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головними на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. І немає в цілому світі святішої і кращої «професії», ніж бути мамою. Це нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними духом, гідними громадянами нашої Української держави.

     Напевно, для кожного з нас немає нікого ріднішого і святішого, ніж мама, сім’я, родина, рід… Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро. А берегинею усього цього є мудра Жінка-мати.

     Прийміть сердечні вітання з цим прекрасним родинним святом.

     Доземний уклін Вам, дорогі матері, за Ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну кропітку працю.

     Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України!

     Особливі слова подяки висловлюю багатодітним матерям Броварщини та всім жінкам, які взяли у свої сім’ї на виховання дітей-сиріт. В міцній і дружній сім’ї зберігаються і примножуються родинні звичаї, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та щирої любові до рідного краю.

     Щиро бажаю кожній родині щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними Ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з Вас родина буде найнадійнішою фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

     Шановні матері, низько вклоняюсь Вам, за Ваше терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких та для нашої неньки-України.

 

 

Начальник Броварської районної

військової адміністрації                                                      Володимир МАЙБОЖЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень