Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» виділяє 15 грантів із обсягом від $35 000 до $150 000 для експортних альянсів

Дата: 12.05.2023 13:51
Кількість переглядів: 156

      Фото без опису

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує новий грант і виділить $1,5 млн на розвиток експортних альянсів. Про це повідомили в Департаменті економіки Київської ОВА.

Грантовими можливостями можуть скористатися підприємства, які прагнуть спільно просувати свою продукцію на міжнародних ринках. Ця ініціатива покликана підвищити рівень інтернаціоналізації українського бізнесу, збільшити експорт товарів і послуг на міжнародних ринках.

Надання грантів реалізується Програмою у співпраці з Міністерство економіки України у партнерстві з Офісом із розвитку підприємництва та експорту, а також із національним проєктом Дія.Бізнес.

Пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є інформаційні технології, інжиніринг, виробництво, а також креативні індустрії та послуги.

Програма активно працює над розвитком експортних можливостей для українського бізнесу. Зокрема, завдяки її підтримці компанії матимуть змогу брати участь у торгових місіях та провідних міжнародних виставках. Це дозволить налагодити контакти з потенційними партнерами, іноземними покупцями, а також просувати українські товари та послуги за кордоном.

Прийматимуть заявки у два етапи: перший – до 30 червня, другий – до 30 вересня 2023 року.

Детальну інформацію щодо подання заявки, необхідних документів та критеріїв відбору можна дізнатися за посиланням. Також є інструкції, як заповнити грантову заявку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень