Броварська районна філія Центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України інформує про результати моніторингу епідемічної ситуації та навколишнього середовища за період 05.05. – 12.05.2023

Дата: 16.05.2023 10:12
Кількість переглядів: 224

                         Фото без опису

Епідемічна ситуація  є благополучною з більшості інфекційних хвороб.

В порівнянні з минулим тижнем, звітній тиждень характеризується не значним підвищенням рівня захворюваності на гострі респіраторні хвороби.

ГРВІ та Грип –  кількість хворих зросла на 6,2% в порівняні з попереднім тижнем, за рахунок захворюваності дитячого населення.

Епідемічний процес на COVID-19 низької інтенсивності. Летальних  випадків серед жителів  не зареєстровано.

Згідно Плану моніторингу фахівцями філії проведено візит до КЗ Київської обласної ради «Київський обласний спортивний фаховий коледж» з відбором зразків питної води, харчових продуктів, змивів та проведення аналізу по виконанню Постанови від 24.03.2021 р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Відібрані зразки в роботі. Про їх результати буде повідомлено.

За попередніми дослідженнями води із бюветів міста відхилень від вимог вимог ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної призначеної для споживання людиною» не виявлено.

Радіаційний гамма фону у контрольних точках протягом минулого тижня складав 0,14-0,15 мк3в/год, що  відповідає нормативним вимогам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень