Щасливої життєвої дороги!

Дата: 31.05.2023 11:24
Кількість переглядів: 89

 

Фото без опису

 

Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!

Сердечно вітаю вас зі святом останнього дзвоника й закінченням навчального 2022-2023 року!

Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо пам'ятний. Адже вони прощаються зі школою і вирушають у самостійне доросле життя.

Вже понад рік і вчителям, і дітям, і батькам доводиться працювати й вчитися у надзвичайно складних умовах повномасштабної війни. Але ми впоралися: відновили чи збудували, облаштували укриття, де діти можуть перебувати під час повітряних тривог. І хоча так не повинно бути – щоб діти чули звуки вибухів, сирен, навчалися в стресових умовах,  ми зробили все можливе, щоб навчальний процес не переривався. Якісна освіта молоді - одна із ключових умов стабільного розвитку держави.

Дорогі випускники, сьогодні перед вами відчинилися двері у великий світ з масою можливостей. Настав час обирати професію та здобувати вищу освіту. Адже ви – майбутнє держави, потужна молода генерація, на яку ми покладаємо великі надії.

Також висловлюю щиру подяку вчителям за високе служіння обраній справі, за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість їхніх душ, батькам — за повсякденні турботи, за віддане вам тепло своїх сердець. Своєю любов'ю та невтомною працею вони допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Бажаю вам насамперед мудрості, терпіння, міцного здоров'я і віри в своїх дітей.

Шановні учні, дорогі випускники, зичу вам успіхів та особистих перемог!

І нашої спільної великої Перемоги над російським агресором!

Бажаю, щоб реалізувалися всі задуми й творчі плани!

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Щасливої життєвої дороги!

Начальник Броварської районної

військової (державної) адміністрації                 Володимир МАЙБОЖЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень