«Якби не надійний тил, нам би довелося в рази тяжче»

Дата: 02.06.2023 13:03
Кількість переглядів: 120

           Фото без опису

2 червня в приміщенні культурно-іноваційної платформи «ТепЛиця» відбулася зустріч бійців 72 ОМБр імені «Чорних запорожців» із волонтерами Броварщини, які самі себе, напівжартома, називають «фанатами 72-ки».

Ця зустріч була не офіційною, ініційованою бійцями 72 бригади для того, щоб познайомитися з людьми, які допомагають їм із перших днів війни. Саме задля цього вони подолали відстань у 800 кілометрів, адже зараз бійці воюють у найгарячіших точках фронту.

      Фото без опису

Якби не надійний тил, нам би довелося в рази тяжче - такими словами зустріли бійці «72-ки» своїх друзів-волонтерів. Вони привезли із собою нагороди – медалі «За відродження України», а також Подяки від командування 72 окремої механізованої бригади.

В свою чергу волонтери передали бійцям ключі від двох автомобілів, один з яких у подарунок для ЗСУ передав німецький благодійник, з яким співпрацюють волонтери. Крім цього, автомобілі вже заповнені різними, вкрай важливими зараз для військових, речами.

Фото без опису          Фото без опису

Також під час зустрічі присутні мали змогу поспілкуватися із легендарними бійцями не менш легендарної «72-ки». Адже саме ця бригада тримала оборону Броварщини від початку повномасштабного вторгнення.

Було багато спогадів, ще більше – слів вдячності нашим Силам Оборони за те, що зараз маємо змогу жити вдома й за те, що кожного дня вони роблять все можливе й неможливе для Перемоги.

Фото без опису          Фото без опису

Фото без опису          Фото без опису

                Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень