Бійцям інформаційного фронту

Дата: 06.06.2023 08:57
Кількість переглядів: 65

         Фото без опису

 

Шановні працівники засобів масової інформації!


Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста.
Неможливо уявити собі сучасне суспільство позбавленим інформації, комунікаційних мереж, особистого неупередженого осмислення подій та фактів журналістами, чесного їх оприлюднення.
Ви продовжуєте кращі традиції вітчизняної і світової журналістики, несете правду про найважливіші події життя країни, області, району, суспільства.

Журналісти знаходяться на передовій усіх подій, особливо зараз, під час повномасштабної війни, яку розв’язала російська федерація проти України.

Журналістика є однією з головних підвалин, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємось як сучасна європейська нація. Журналісти - майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.

Завдяки вам мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну, правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють  незабутніми сторінками літопис нашої держави. На Вас покладена важлива місія - стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо України та задля нашої Перемоги!
Від усього серця бажаємо вам міцного здоров'я, благополуччя, творчого натхнення та професійних і життєвих успіхів!

З повагою, начальник Броварської районної

військової (державної) адміністрації                           Володимир МАЙБОЖЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень