Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» виділяє 30 грантів із обсягом від $35 000 до $90 000 для участі українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах

Дата: 08.06.2023 13:21
Кількість переглядів: 172

        Фото без опису

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує грантову програму на підтримку участі українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах. Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської ОВА.

У рамках програми передбачається надати близько 30 грантів обсягом від $35 000 до $90 000 із загальним обсягом допомоги $2 млн.

Участь українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» сприятиме відновленню та розвитку експортних продажів, допоможе залучити інвестиції, розширити доступ до іноземних ринків, а також відкрити нові бізнес-можливості.

Пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є інформаційні технології, інжиніринг, виробництво, а також креативні індустрії та послуги. Крім того, Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» відкрита до заявок на підтримку інших секторів, які відповідають критеріям відбору, а також захочує брати участь організації, які не мають досвіду співпраці з міжнародними донорами.

Прийом заяв відбувається у два етапи:

1 – до 25 червня 2023 року (для торгових заходів з 20 серпня 2023 року до 14 лютого 2024 року);

2 – до 15 вересня 2023 року (для торгових заходів з 15 лютого 2024 року до 15 серпня 2024 року).

Детальна інформація щодо подання заяв, необхідних документів та критеріїв відбору – за посиланням.

 Довідково.

Реалізація грантової програми відбувається за підтримки Міністерство економіки України, Міністерство цифрової трансформації України, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес та Ukrainian Startup Fund.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень