Довіра до влади починається з державного службовця!

Дата: 23.06.2023 08:12
Кількість переглядів: 98

 Фото без опису

 

Шановні колеги, державні службовці!
Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем державної служби.

Професія державного службовця – це нелегка, клопітка та відповідальна праця, яка потребує бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Саме на державних службовців покладається велика відповідальність у вмінні реагувати на непрості виклики сьогодення.

Довіра до влади починається з державного службовця! Саме тому основними цілями і завданнями державної служби є створення умов для розвитку відкритого громадянського суспільства, захист прав та свобод людини і громадянина, а також забезпечення прозорості та відкритості діяльності органів державної влади відповідно до їх завдань та повноважень.

Зараз ми з вами проживаємо дуже важкий та бентежний час, сповнений втрат, небезпек та випробувань. Наша робота завжди була нелегкою і відповідальною. В умовах війни турбот та випробувань, на жаль, стало набагато більше.

Та ми впораємося з усіма викликами!

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, побажання успіхів у важливій і відповідальній справі. Нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян.

Міцного здоров`я вам, миру, благополуччя, успіхів та нових здобутків в ім’я майбутнього України!

Бажаю, щоб кожен день вашого життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку перед нашою країною!

 

З повагою, начальник Броварської районної

військової адміністрації                                      Володимир МАЙБОЖЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень