1 липня в Україні відзначається День архітектури

Дата: 01.07.2023 09:00
Кількість переглядів: 106

                                     Фото без опису

1 липня 2023 року в Україні відзначають День архітектури. Це національне професійне свято українських архітекторів. Ці люди – справжні творці, які створюють прекрасні будівлі неймовірної краси. Вони знають всі норми і правила для правильної побудови будинків та можуть розробити дивовижні архітектурні творіння.

Ваша сумлінна праця, перспективне і творче бачення розвитку нашого регіону щодо формування повноцінного життєвого середовища з одночасним забезпеченням охорони навколишнього природного середовища, раціонального природокористування та збереження культурної спадщини здобули належну повагу краян. Саме ви розробляєте документацію, визначаєте територію, розміщуєте будівництво житлово-цивільних, виробничих та інших об'єктів, формуючи містобудівні ансамблі і ландшафтні комплекси, зони відпочинку та оздоровлення населення, зберігаючи при цьому пам'ятки архітектури і історії, в такий спосіб аби наше місто, районні центри, область в цілому мали своє неповторне обличчя.

З Днем архітектури вітаємо всіх, хто представляє цю професію і без чиїх творінь наш світ був би немислимий. Бажаємо вам успіхів в особистому та професійному розвитку, великих споруд, відмінних проектів, успішної творчості, здорової цікавості та відданості справі. Вітаємо і бажаємо вам і далі досягати успіхів!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень