Калитянcька селищна територіальна громада отримала подарунок від Представництва Solidarity Fund PL in Ukraine

Дата: 04.07.2023 13:03
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Калитянcька селищна територіальна громада висловлює щиру вдячність Представництву Solidarity Fund PL in Ukraine за подарунок у вигляді шкільного автобуса для підвезення учнів та вихованців із військового містечка та с.Семиполки до закладу освіти – Семиполківський ліцей.

Після напруженої та клопіткої співпраці між Фондом Міжнародної Солідарності, Відділом освіти, культури, молодіжної політики та спорту Калитянської селищної ради, Виконавчим комітетом Калитянської селищної ради автобус марки «IVEСO» 2023року випуску для перевезення маломобільних груп дітей 01 липня прибув за адресою закладу із м.Львова. Придбали нам його у Польщі, після перетину митниці автобус прибув до адресата. Він забезпечить комфортне підвезення дітей та вихованців з метою отримання якісних освітніх послуг, не дивлячись на умови воєнного стану, які не можуть і не повинні стати на заваді щасливого дитинства та життя наших дітей, майбутнього нашої громади та нашої України.

Але це ще не все. Очікуємо на ще один новий автобус для Опорного закладу освіти «Калитянський ліцей» придбаний на засадах співфінансування між Калитянською селищною радою та Київською обласною державною адміністрацією. Вартість співфінансування громади становить – 1000 000, 00 грн. Договір про надання дозволу і виділення коштів вже підписаний.

Хочеться сподіватися, що і депутати Калитянської селищної ради зберуться з метою якнайшвидшої передачі до Семиполківського ліцею для оформлення транспортного засобу.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї справи: в.о.селищного голови Рудницькому С.В., водію Семиполківського ліцею – Матвієнку О.М., директору Семиполківського ліцею – Григор’єву Б.П., пані Юлії та Шевчуну Роману з Фонду Міжнародної Солідарності, начальнику Відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Калитянської селищної ради Овчинник Т.О.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень