Нагородження з нагоди Дня бухгалтера України!

Дата: 14.07.2023 14:05
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

14 липня 2023 року в Броварській районній (державній) адміністрації відбувся захід з нагоди  Дня бухгалтера України, який відзначають 16 липня. 

Це професійне свято українських бухгалтерів, аудиторів, економістів, консультантів, а також викладачів та студентів, які пов’язані з цією професією.

Робота бухгалтера надважлива - це строгий облік розрахунків, матеріальних цінностей, зарплата та премії і жодного хаосу в документах.

Вході заходу, голова Броварської районної державної адміністрації Володимир  Майбоженко привітав працівників сфери фінансово – господарського забезпечення Броварського району та нагородив їх Почесними грамотами, Подяками та цінними подарунками. До привітань також долучився голова Броварської районної ради Сергій Гришко.

Дякуємо за ваш професіоналізм, за найточніші розрахунки та просто гідну роботу. Вітаємо з професійним святом – Днем бухгалтера України! Будьте енергійні, оптимістичні та креативні. Не втрачайте спритність, примножуйте знання, домагайтеся всього задуманого! Зберігайте баланс та гармонію як на роботі, так і в сім'ї!

  Фото без опису                      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень