З Днем бухгалтера України!

Дата: 16.07.2023 08:00
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

16 липня 2023 року в Україні відзначають День бухгалтера!

Це професійне свято українських бухгалтерів, аудиторів, економістів, консультантів, а також викладачів та студентів, які пов’язані з цією професією.

Робота бухгалтера надважлива - це строгий облік розрахунків, матеріальних цінностей, зарплата та премії і жодного хаосу в документах.

Це – неймовірні люди, які є завше частиною будь-якого підприємства, закладу чи організації. Завше точні та уважні. На «плечах» бухгалтера лежить найвідповідальніша ніша, фінанси. Якщо керівник установи, це – «вождь племені», то бухгалтер, це – його «шаман». Адже, щоб зрозуміти бухгалтерію, не достатньо щось почитати та пройти якісь курси. На бухгалтера потрібно все життя вчитись і постійно працювати у цій сфері.

Дякую за Ваш професіоналізм, за найточніші розрахунки та просто гідну роботу. Вітаю з професійним святом – Днем бухгалтера України! Будьте енергійні, оптимістичні та креативні. Не втрачайте спритність, примножуйте знання, домагайтеся всього задуманого! Зберігайте баланс та гармонію як на роботі, так і в сім'ї!

 

Начальник Броварської районної

військової адміністрації                                               Володимир МАЙБОЖЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень