З Днем медичного працівника!

Дата: 27.07.2023 08:08
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

   Відтепер, 27 липня всі українські медичні працівники відзначатимуть професійне свято – лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари, – всі, хто стоїть на сторожі людського здоров’я. 
    Це свято  – чудова нагода ще раз подякувати Вам за сумлінну та невтомну працю, адже переоцінити Вашу  величезну роль неможливо.
Таку  професію обирають за покликом душі.

   Тільки людина з великим серцем здатна присвятити своє життя медицині, віддати всі свої знання та вміння благородній справі – збереженню здоров’я та спасінню життя інших.
  Цілодобова праця, мужність та стійкість, доброта та самовідданість медичних працівників – запорука міцного здоров’я ще до моменту народження дитини і протягом усього її життя.

    У  складний для України час, військовослужбовці медичної служби мужньо і професійно виконують завдання в зоні бойових дій, під ворожими кулями і снарядами, надаючи медичну допомогу та рятуючи життя своїх побратимів.
   Саме для Вас, військових медиків -  завжди були, є і будуть актуальними такі чесноти, як доброта, гуманність, жертовність, благородність та  відданість Батьківщині.

  Шановні медичні працівники Броварського району! Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом! Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку та добробуту!
Професійних звершень, успіхів у роботі, натхнення в усіх справах та мирного неба над головою!

 

З повагою,
Начальник Броварської районної
військової адміністрації                                          Володимир МАЙБОЖЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень