Медичним працівникам Броварщини присвячується…

Дата: 28.07.2023 14:00
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

28 липня 2023 року в м. Бровари, у приміщенні комунального закладу Культурно-інноваційної платформи «ТепЛиця», було проведено районний урочистий захід до Дня медичного працівника.

Медичну спільноту Броварщини привітали начальник Броварської районної військової адміністрації Володимир Майбоженко, керівник апарату Броварської районної військової адміністрації Олена Попова, заступник голови Броварської районної ради Валентина Шульга та керуюча справами виконавчого апарату Броварської районної ради Світлана Максак.
Захід розпочався з демонстрації слайд-фільму про роботу закладів охорони здоровя під час військового вторгнення та в період пандемії.  Було нагороджено відзнакою голови та грамотами Броварської районної державної адміністрації, подяками Броварської районної ради та цінними подарунками кращих медичних працівників територіальних громад Броварського району.

Завершився захід  святковим концертом, звучали пісні у виконанні Владислава Мельника та  ансамблю батальйону територіальної оборони Броварського району «ЗброЯ».

За інформацією відділу гуманітарного розвитку Броварської районної державної адміністрації.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень