Київщина передала допомогу бійцям 114 бригади ТРО ЗСУ

Дата: 01.08.2023 09:02
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Київська обласна військова адміністрація продовжує допомагати військовим. Днями від Київської ОВА та Бучанської РВА бійцям із 114 бригади територіальної оборони Збройних Сил України передали одинадцять МAVIC 3T. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів начальник КОВА Руслан Кравченко.

Очільник обладміністрації подякував військовослужбовцям за надійну оборону країни та зазначив: «Захист від ворога – спільна справа! Продовжуємо допомагати військовим та наближати Перемогу! Ворог хитрий, підступний, тому «пташки» стануть у нагоді як для виконання бойових завдань на гарячих напрямках, так і для оборони на півночі області».

З перших днів повномасштабного вторгнення бійці бригади активно захищали Київщину та столицю України. Вони одні з тих, хто завадив окупантам взяти Київ за три дні. Сьогодні окремі батальйони бригади активно нищать окупантів на Сході країни.

114 бригада територіальної оборони ЗСУ була сформована у вересні 2018 року. 29 серпня 2022 року Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний вручив командиру бригади бойовий прапор.

Нагадаємо, що раніше Київська обласна військова адміністрація передала військовослужбовцям 72-ї механізованої бригади ім. Чорних Запорожців автомобілі та безпілотники.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень