30 дітей із Київщини поїхали в туристичну подорож до Азербайджану

Дата: 04.08.2023 09:00
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

30 дітей із Київської області вирушили в туристичну поїздку до Азербайджанської Республіки. Про це повідомили в Службі у справах дітей та сім’ї Київської ОВА.

У подорож до Азербайджану відправили дітей пільгових категорій, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з Яготинської, Зазимської, Обухівської, Томашівської, Березанської, Боярської, Калинівської (Фастівського р-ну), Чабанівської, Білоцерківської, Рокитнянської, Бучанської, Броварської, Дівичківської, Переяславської, Маловільшанської, Ірпінської, Вишгородської, Петрівської та Славутицької громад.

Це діти загиблих військовослужбовців, військовополонених, військових, які зникли безвісти, а також діти захисників та захисниць, які перебувають у зоні бойових дій.

Протягом 14 днів діти в супроводі дорослих побувають у туристичних локаціях, відвідуватимуть визначні місця та розважальні дитячі заклади.

Подорож стала можливою за сприяння Надзвичайного і Повноважного Посла України в Азербайджанській Республіці Владислава Каневського, першого секретаря Посольства України в Азербайджанській Республіці Євгена Осадчого й Агентства соціальних послуг при Міністерстві праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень