Підтримка Захисників та Захисниць: в районах створять підрозділи з ветеранської політики

Дата: 07.08.2023 08:50
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Питання підтримки ветеранів війни обговорили під час засідання робочої групи Координаційного центру підтримки цивільного населення при Київській обласній державній адміністрації. Захід відбувся під головуванням заступника голови Київської ОДА Сергія Білецького.

Члени робочої групи обговорили посилення роботи в медичній та соціальній сфері для ветеранів війни, членів їхніх сімей, а також членів родин загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

За підсумками роботи прийняли рішення створити підрозділи з ветеранської політики в структурах районних адміністрацій та подати пропозиції щодо їх роботи до Київської ОВА, які будуть розглянуті та обговорені на наступному засіданні робочої групи.

До складу робочої групи з питань підтримки ветеранів війни Координаційного центру підтримки цивільного населення входять керівники  структурних підрозділів Київської обладміністрації, голови районних адміністрацій та представники громадськості. Також у засіданні робочої групи взяли участь представники відділів соціального захисту населення територіальних громад та райадміністрацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень