«Срібло» броварського спортсмена на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів

Дата: 08.08.2023 14:42
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

2-5 серпня в Абу-Дабі, ОАЕ на легендарній «Mubadala Arena у Zayed Sports City» під патронатом Його Високості Шейха Халеда бін Мохамеда бін Заїда Аль-Нахайяна відбувся чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів.

Змагання проводилися за трьома віковими категоріями 12-13 років, 14-15 років та 16-17 років зібрали понад 600 спортсменів із 47 країн світу.

Збірна України представлена 22 спортсменами у віковій категорії 12-13 років, 24 спортсменами у віковій категорії 14-15 років, 23 спортсменами у віковій категорії 16-17 років.

Броварську громаду на цьому світовому чемпіонаті в складі збірної України представляло два вихованця спортивного клубу «Сокіл» (президент Олександр Горобінський, ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради) – Данило Сивопляс (14-15 років) та Владислав Король (16-17 років)

За підсумками чотирьох днів змагань збірна України виборола 11 золотих, 16 срібних та 17 бронзових нагород та посіла перше загальнокомандне місце на чемпіонаті світу.

Свій посильний внесок зробили і броварські спортсмени. Так вихованець Олександра Горобінського Данило Сивопляс впевнено провів попередні поєдинки і дійшов до фіналу, де поступився польському спортсмену, ставши «срібним» призером чемпіонату світу.

Владислав Король у першому поєдинку програв представнику Бельгії, а в другому отримав дострокову перемогу задушливим прийомом у американця, але цього виявилося недостатньо для продовження подальшої боротьби за медалі.

Зазначимо, що хлопці наполегливо готувалися до чемпіонату під керівництвом тренера Олександра Горобінського, який перебуває в лавах ЗСУ і боронить нашу країну від ворога, але якраз на час підготовки перебував у відпустці.

Вітаємо Данила Сивопляса, його тренера та українських бійців з блискучим виступом, а Владиславу Королю є ще над чим працювати і тоді світові вершини обов’язково підкоряться!

Все буде Україна!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень