Використання системи DREAM у процесах відбудови пристоличного регіону обговорили в Київській ОДА

Дата: 09.08.2023 16:00
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

У Київській обласній державній адміністрації відбулася робоча зустріч із питань використання системи DREAM у процесах відбудови в регіоні. Захід провів заступник голови КОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Андрій Братусь.

Учасники обговорили використання системи у процесах відбудови в регіоні. Зокрема те, яким чином всебічне впровадження DREAM допоможе оптимізувати цю роботу, а також зробити її більш прозорою та відкритою.

Представники проєктного офісу DREAM розповіли про майбутні ІТ-оновлення, зокрема, про оновлення галузевої системи, яка забезпечує створення та наповнення проєктів. Нова версія покращить взаємодію в рамках системи між Київською обладміністрацією, органами місцевого самоврядування та секторальними органами в управлінні відбудовою.

Сторони домовилися про проведення навчань із роботи з системою для громад Київської області.

У зустрічі взяли участь представники Департаменту архітектури та містобудування КОДА, Департаменту регіонального розвитку КОДА, Агенції регіонального розвитку та команди проєктного офісу DREAM.

Довідково.

DREAM – це державна цифрова екосистема управління відбудовою, яка забезпечує єдиний цифровий маршрут для всіх проєктів відновлення. Громади можуть створювати проєкти, презентувати їх міжнародним партнерам для залучення фінансових ресурсів та управління процесом будівництва. DREAM дозволяє будь-кому будь-де контролювати продуктивність та ефективність проєктів і використовувати цю інформацію для зменшення ризиків, планування, заснованого на даних, а також створення точної звітності та підвищення процесу відновлення загалом.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень