ВІДНОВА:UA: у Бородянці відкрили новий молодіжний центр

Дата: 22.08.2023 10:38
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

У смт Бородянка відкрили новий молодіжний простір. Його створили в рамках реалізації національної програми із залучення молоді для відновлення України «ВІДНОВА:UA». Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

Молодіжний обмін у Бородянці організувала ГО «Міст змін» у співпраці з Пластовим вишкільним центром за підтримки Управління молоді та спорту Київської ОВА. Ця ініціатива покликана об’єднати молодь не лише для виконання будівельних робіт, а й проведення інформаційно-просвітницького й освітнього дозвілля.

Простір відремонтували й облаштували за кілька місяців. У ньому є зони для відпочинку, навчання та творчості. Також у центрі планують проводити заходи неформальної освіти, зокрема, найближчим часом запланована виставка місцевих митців.

Крім того, у приміщенні центру розташується Молодіжна рада, створена молоддю громади при Бородянській селищній раді.

У відкритті молодіжного простору взяли участь начальник Управління молоді та спорту КОВА Сергій Тимофєєв та селищний голова Бородянки Олександр Сахарук, представники Молодіжної ради, Пластового вишкільного центру, а також активна молодь із різних областей України.

Це вже 29-й молодіжний центр, який функціонує в пристоличному регіоні.

Нагадаємо: програму «ВІДНОВА:UA» реалізує Міністерство молоді та спорту України, ДУ «Всеукраїнський молодіжний центр» та ГО «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною», за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень