Відбувся урочистий захід з нагоди Дня Державного Прапора та Незалежності України!

Дата: 23.08.2023 13:00
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

23 серпня 2023 року Україна відзначає День Державного прапору.
Свято започатковане підписанням Указу другого президента України Леоніда Кучми ще у 2004 році. Дату святкування обрали невипадково, бо саме 23 серпня 1991 року, група депутатів уперше внесла національний прапор України до сесійної зали Верховної Ради.    

Сьогодні, виконанням Гімну України, хвилиною мовчання, підняттям найбільшого прапору Київської області та урочистим нагородженням керівниками району та міста — Броварщина відзначила День Державного Прапору та День Незалежності України.

У парку «Перемога» на площі, що в місті Бровари, відбулося урочисте нагородження окремих працівників трудових колективів. За високу відповідальність, сумлінну працю, вірність українському народові,  ініціативу та патріотизм, проявлені в умовах воєнного стану та з нагоди відзначення державних свят.

Звісно, вшанували всіх тих, хто служить на благо України й тих, хто віддав своє життя героїчно загинувши у російсько-українській війні, за свободу та Незалежність Батьківщини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Також, цього дня у приміщенні Броварської районної військової адміністрації відбулося святкове нагородження. За добросовісне виконання службових обов’язків, в умовах воєнного стану, всіх сумлінних працівників адміністрації та Броварської районної ради відзначили почесними нагородами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень