МОМ ООН розширюватиме підтримку мешканців Київщини під час війни

Дата: 31.08.2023 13:00
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Київська ОДА розширюватиме співпрацю із Міжнародною організацією з міграції Організації Об’єднаних Націй для підтримки мешканців області. Координацію діяльності заступниця голови обладміністрації Леся Карнаух обговорила із координатором програм МОМ Північного регіону Робертом Моміні та представниками організації. Зустріч відбулася в рамках роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва. 

Організація наразі реалізує програми на теренах пристоличного регіону в таких напрямах, як: відбудова, надання непродовольчої допомоги, підтримка малого і середнього бізнесу, підтримка місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, допомога пунктам незламності, а також проходження опалювального сезону.

На сьогодні фахівці МОМ працюють у 24 громадах Київської області та вже охопили своєю діяльністю і надали допомогу понад 750 тисячам осіб.

Сторони домовилися спільно працювати та скоординовувати свою діяльність для подальшого якнайшвидшого й ефективного відновлення регіону. Крім того, представники організації висловили готовність надати підтримку постраждалим внаслідок нещодавньої ракетної атаки на Київщину.

Нагадаємо, що на Київщині створено Регіональний офіс міжнародного співробітництва. РОМС – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Це вікно для закордонних партнерів, які прагнуть співпрацювати на рівні області й територіальної громади у сфері надання гуманітарної і соціальної допомоги, а також відновлення всього знищеного армією росії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень