Щирі вітання!

Дата: 01.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Броварська районна державна адміністрація щиро вітає голову Броварської міської територіальної громади, Сапожка Ігоря Васильовича  - з Днем народження!
Шановний Ігоре Васильовичу! Ваша самовіддана праця на посаді міського голови, висока професійність, вимогливість до себе і до інших, безмежна любов до рідного краю, уміння бачити перспективу та приймати далекоглядні рішення є для усіх нас прикладом сумлінного виконання своїх обов’язків та великої відповідальності перед громадою за довірену Вам справу. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу, які неможливо вирішити без забезпечення благополуччя кожного його жителя.

Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов’ю рідних і близьких!

Бажаємо Вам міцного здоров`я і щастя, злагоди і сімейних гараздів, родинного благополуччя, нових професійних висот та перемог, здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег!

З повагою,

колектив Броварської районної

державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень