У Київській області на автошляхах загального користування місцевого значення тривають роботи з експлуатаційного утримання

Дата: 04.09.2023 16:30
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

У Київській області на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення проводять роботи з експлуатаційного утримання доріг. Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку Київської ОВА.

На постійній основі підрядні організації виконують роботи з експлуатаційного утримання доріг та узбіччя: встановлення нових дорожніх знаків, санітарну обрізку дерев, прибирання проїзної частини доріг, смуг відведення, зупинок громадського транспорту та автопавільйонів. Такі заходи проводять із метою забезпечення безперешкодного користування дорожньою мережею всіх учасників дорожнього руху. 

Так, з початку року в межах експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Київщини проведено низку заходів, зокрема:

  • ліквідовано 162 472 кв.м вибоїн асфальтобетонного покриття;
  • сплановано 960 км узбіч;
  • вирізано порослі 422 785 м²;
  • проведено кронування 8 953 дерев;
  • встановлено 749 дорожніх знаків;
  • демонтовано 376 рекламних конструкцій на опорах освітлення та електроопорах;
  • поновлено 212 км дорожньої розмітки та 4 626 м² розмітки пішохідних переходів.

Довідково.

Мережа автомобільних доріг загального користування місцевого значення на Київщині складає 6 327 км. З них 4 131 км – автодороги обласного значення та 2 196 км – автошляхи районного (сільського) значення. 

Роботи підрядними організаціями ведуться відповідно до нормативно-правових актів, норм і стандартів. Мова йде про ремонтні роботи з використанням гарячої та холодної асфальтобетонної суміші, розчищення узбіч та встановлення дорожніх знаків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень