Руслан Кравченко привітав спортсменів Київщини – переможців чемпіонату Європи з боксу та їхніх наставників

Дата: 12.09.2023 15:00
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко до Дня фізичної культури та спорту відзначив спортсменів Київщини за перемогу на чемпіонаті Європи з боксу подяками та преміями.

Збірна України з боксу посіла перше загальнокомандне місце на чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків та дівчат. Змагання відбувалися наприкінці серпня у словенському місті Марібор. У складі збірної Київську область представляли три боксери, які вибороли дві найвищі нагороди.  

Премію та подяку отримав Сергій Артеменко – вихованець Бориспільської ДЮСШ. На шляху до фіналу чемпіонату Європи він провів п’ять надважких поєдинків й у фінальному двобої з представником Молдови виборов чергову перемогу, ставши чемпіоном Європи. А також Дарʼя Сергієнко – вихованка СК  «ПАТРІОТ» (с. Зазим’я Броварського району), яка виборола срібну медаль боксерського Євро-2023.

Також відзначено їхніх наставників – Олександра Артеменка, тренера-викладача Бориспільської ДЮСШ, тренера КЗ КОР «Центр олімпійської підготовки» та Сергія Тюріна, заслуженого тренера і майстра спорту України з боксу, засновника та старшого тренера СК «ПАТРІОТ», тренера  КЗ КОР «Центр олімпійської підготовки».

Спортсмени і тренери також отримали одноразову грошову винагороду.

«Спорт – це не лише про змагання, а й про високі цінності: дисципліну, командну роботу, наполегливість та прагнення до вершин. І ми вдячні спортсменам за звершення, а тренерам за виховання талантів та підтримку на кожному етапі важкого шляху до перемоги. Розвиток спорту для Київщини – це інвестиція у реалізацію потенціалу нашої молоді. Тому ми прагнемо створювати всі можливості для досягнення спортивних успіхів», – наголосив Руслан Кравченко.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень