Відбулась 28 чергова сесія Броварської районної ради VIII скликання

Дата: 14.09.2023 14:40
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

14 вересня 2023 року у великій залі Броварської районної державної адміністрації, на чолі з головою Броварської районної ради Сергієм Гришком, відбулася 28 чергова сесія Броварської районної ради VIII скликання.

Фото без опису

Участь у засіданні взяли 24 із  36 обраних депутатів.
Також присутніми на сесії були: голова Броварської районної державної (військової) адміністрації Володимир Майбоженко, перший заступник голови Броварської районної державної (військової) адміністрації Олексій Дорошенко, заступник голови Броварської районної державної (військової) адміністрації Ольга Юрченко, керівники відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації,
працівники виконавчого апарату районної ради та представники ЗМІ.

 

Засідання  сесії розпочалося з привітання Сергія Гришка зі святом -  «100-річчя Броварського району». 

До ювілейної дати, Сергій Гришко разом з Володимиром Майбоженком відзначили окремих громадян, які зробили вагомий внесок у створення матеріальних і духовних цінностей Броварщини та України, а також досягли високого професіоналізму і визначних успіхів у військовій сфері діяльності.

Їх нагородили Знаком Пошани Броварської районної ради II-го та III-го ступенів, нагрудним знаком - Відзнакою голови Броварської  районної державної адміністрації, а також грамотами та подяками, з  врученням цінного подарунку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Зокрема, хочеться відзначити броварчанина - Оніпченка Максима Володимировича, -  військовослужбовця легендарної бригади «АЗОВ», який розпочав військову службу у юному віці - 18- ти років.

З початком повномасштабного вторгнення, 86 днів в умовах повного оточення разом з побратимами він боронив м. Маріуполь, зокрема і "Азовсталь".

Рік перебував в жорстокому полоні у рашистів.

У травні 2023 року, після обміну полоненими, повернувся на свою Батьківщину. 

Молодий воїн отримав важкі поранення та наразі проходить курс реабілітації.

Як тільки Максиму Володимировичу дозволить стан здоров’я, він має намір повернутися в стрій та знову стати на захист України.

Вітаємо Вас, Максиме Володимировичу, із заслуженою нагородою!
Дякуємо Вам за мужність, відвагу та сміливість!

Фото без опису


Фото без опису



Впродовж засідання, депутатами Районної ради були розглянути й підтримані  більшістю голосів або одноголосно -  9 питань порядку денного.
Додаткові питання депутатами не розглядались.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень