«Шаную воїнів, біжу за героїв України»: в Яготині провели забіг пам’яті загиблого героя

Дата: 19.09.2023 11:00
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Днями в Яготині відбувся благодійний легкоатлетичний забіг, присвячений пам‘яті загиблого воїна-героя, офіцера Національної гвардії України Володимира Сірого. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

Легкоатлетичний забіг провели на дистанціях 5 000 метрів для дорослих та 2 500 метрів для молоді до 18 років. У пам’ятному заході взяли участь понад 70 осіб різних вікових категорій.

Забіг був ініційований родиною загиблого героя спільно з Яготинською міською радою, відділом молоді та спорту Яготинської міської громади, Київським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації.

Довідково.

Володимир Сірий брав участь у боях в зоні проведення ООС, а після початку повномасштабного вторгнення рф виконував бойові завдання в Сєвєродонецьку, Сіверську та Білогорівці. Загинув 11 вересня 2022 року під час проведення штурмових дій у районі Білогорівки на Луганщині. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень