У Броварах змагалися чарівні, юні грації

Дата: 18.09.2023 16:00
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

16 вересня, у Броварах, До дня народження міста Бровари, відбувся Благодійний турнір на підтримку ЗСУ «З Україною в серці» - Відкрита першість ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради з художньої гімнастики.

Турнір був організований відділенням художньої гімнастики ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради за підтримки відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради та Броварської міської влади.

В турнірі «юних грацій» взяло участь близько 100 учасниць із Броварської громади (дві команди) та інших регіонів Київщини (Фастова, Славутича, Києва, селища Щасливе Бориспільського району, дві команди із Яготина). Змагання проводились у вікових групах від 2007 до 2018 роки народження.

Головний суддя змагань – Людмила Матейшина, секретар – Юлія Черкасова.

Привітати юних учасниць та гостей свята спорту завітали начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков та представниці Благодійних фондів «UNITED24.Броварщина» та «Незалежна волонтерська організація». Вони поздоровили гімнасток, тренерів та глядачів з Днем народження міста, який відзначається вже вдруге під час воєнного стану, відзначивши величезну роль спорту у справі виховання юних українських патріотів.

Було зазначено, що всі зібрані благодійні кошти підуть на придбання для бригади наступу Національної гвардії України приладу нічного бачення та комплектуючих для дронів.

Кращими у своїх вікових групах стали такі юні броварські грації:

  • 2007рн – Скічко Анна та Хачик’ян Катерина
  • 2008рн – Личак Даша та Бондарева Анна
  • 2009рн – Нюганіна Поліна та Касьян Діана
  • 2010рн – Пономаренко Єва та Номерчук Євгенія
  • 2011рн – Мелещенко Марія

 

Всі переможці та призери отримали нагороди від організаторів і чудовий настрій від гарно проведеного часу.

Велика дяка всім, хто долучився до організації цього свята спорту, яке принесло радість і позитивні емоції учасникам та глядачам, чого дуже не вистачає нам в час воєнного лихоліття!

Перемога буде за нами! Все буде Україна!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень