«Броварщина – освіта майбутнього»

Дата: 27.09.2023 15:00
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

В Україні офіційно День працівників освіти відзначається в першу неділю жовтня. Святкова дата завжди випадає на вихідний день і тому привітання освітяни, зазвичай, приймають напередодні.

27 вересня 2023 року  у Центрі позашкільної роботи «Мрія» Баришівської громади відбувся районний захід «Броварщина – освіта майбутнього» , на якому зібралась уся освітянська родина Броварського району.

Свято обєднало працівників освіти та фізичного виховання району.

Учасників заходу привітали керівники Броварської районної державної адміністрації та Броварської районної ради.

У своїх виступах вони зазначили, що професія вчителя в усі часи була і залишається поважною, відповідальною та надзвичайно важливою. Адже саме вона закладає підвалини особистості кожного з нас, вводить у неосяжний світ знань. Досягаючи життєвих чи професійних перемог, ми завжди завдячуємо тим, хто нас навчав. Саме завдяки їх сумлінній і наполегливій праці, здобутки в освіті району сягають неймовірних висот.

З нагоди свята, кращі із кращих освітян були нагороджені Відзнакою голови Броварської райдержадміністрації, Почесними грамотами, Подяками і цінними подарунками від Броварської районної державної адміністрації та Броварської районної ради.

Захід супроводжувався музичними і танцювальними номерами від  народного аматорського ансамблю сучасного бального танцю «Юність», зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал». Зокрема, для всіх присутніх "Малюнок піском" виконувала керівник студії образотворчого та декоративно – прикладного мистецтва «Палітра» ЦПР «Мрія» - Ольга Хоменко. Цирковий номер «Еквелібр на котушках» виконував артист циркового жанру, учень ОЗО «Баришівського ліцею» Нікіта Яременко.

Зі святом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень