У Броварах розпочався новий пластовий рік – 2023

Дата: 29.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Днями у Броварах стартував новий пластовий рік. Темою цьогорічного урочистого відкриття навчального року для пластунів стало волонтерство в усіх його проявах. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОДА.

Оскільки однією з концепцій Пластового вишкільного центру Київщини є якомога раніше залучення молоді до відповідальних соціальних проєктів, в організації заходу взяли участь не тільки дорослі працівники центру, а й юні пластуни Броварського району.

На урочистий старт року завітали 265 дітей і підлітків – учасників пластунського руху з усієї Київської області. Це 42 пластуни віком до 6 років, 90 дітей 6-12 років та 133 учасники із категорії юнаків та юначок старше 12 років.

Після офіційної частини всі пластуни долучилися до активностей. Для дітей були організовані квести, ігри та інше.

Пластовий рік відповідає загальноприйнятому навчальному року – починається у вересні і триває до травня. Пластуни щотижня збиратимуться на заняття в гуртках, де для них проводитимуть різноманітні лекції, тренінги, навчання та рухові активності.

Пластовий рух у Броварах існує з 2015 року. Основна ідеологія руху пластунів – патріотичне виховання і самовиховання української молоді на засадах християнської моралі та формування лідерів суспільства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень