До Дня бібліотек відзначили працівників сфери культури Київщини

Дата: 29.09.2023 16:30
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

У Борисполі з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відбулися урочистості. Під час заходу бібліотечним працівникам сфери культури області вручили Подяки. Про це повідомили в Департаменті культури та туризму Київської ОДА.

Також для присутніх зробили творчий подарунок: актори театру «Березіль» показали виставу «Наталка-Полтава».

У нагородженні взяли участь директор Департаменту культури та туризму Київської ОДА Анна Куценко, представники Київської обладміністрації, Київської обласної ради, керівники обласних бібліотек та працівники сфери культури області.

Нагадаємо, що в бібліотеках області активно триває списання російськомовної та написаної російськими авторами літератури.

Крім того, сьогодні бібліотеки в громаді є не лише центром безкоштовного доступу до інформації. Їхніх працівників залучають до психологічного розвантаження населення. З цією метою проводять тренінги із виявлення кризових станів та надання першої психологічної допомоги.

Довідково.

Загалом в області функціонують 817 публічних бібліотек, з яких 2 – обласні. Сукупний бібліотечний фонд становить близько 7 млн примірників. Понад 400 тис. людей є користувачами бібліотек пристоличного регіону.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень