«Challenge Fest» – команда Київщини долучилася до всеукраїнського свята учнівського спорту

Дата: 04.10.2023 16:00
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

У Києві відбувся всеукраїнський спортивно-оздоровчий захід серед учнів та учениць «Challenge Fest». Його провели на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

Спортивна подія стала символічним Всеукраїнським днем учнівського спорту, під час якої також відзначили чемпіонів і призерів V Гімназіади України. Серед них – учнівська команда Київської області в загальнокомандному заліку серед областей першої групи літньої Гімназіади посіла ІІІ місце та була нагороджена кубком та дипломом.

На «Challenge Fest» Київщину представили 3 команди учнів закладів освіти міста Бровари. Зокрема, учні Щасливського ліцею виступили на урочистому відкритті заходу з танцювальними номерами та провели показові змагання у 4 видах спорту.

Загалом у заході взяли участь понад 1000 дітей із різних областей країни. Вони випробовували себе в різних видах спорту та рухових активностях: бадмінтоні, забігу з елементами біатлону, метанні на влучність, смузі перешкод «Козацька ліга», вільній боротьбі, боксі, спортивному орієнтуванні, естафеті «Cool Games», фехтуванні, футболі тощо.

Серед суддів змагань були вчителі фізичної культури з Броварів та Петропавлівської Борщагівки.

Вітаємо нашу активну, талановиту та впевнену молодь і пишаємося їхніми здобутками!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень