На Київщині започаткували «Вечори незламності»: у Витачеві випікали хліб для ЗСУ

Дата: 06.10.2023 17:00
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Департамент культури та туризму КОВА спільно з Управлінням молоді та спорту КОВА за ініціативи заступника голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Ємця започаткували серію заходів «Вечори незламності».

У її рамках днями відбулася перша культурна подія. Представники Київської обладміністрації відвідали крафтову пекарню на дровах «Витач» та разом із спортсменами та гостями долучилися до випікання хліба для ЗСУ. 

Також у заході взяв участь ветеран війни, нацгвардієць Володимир Товкис – переможець та призер цьогорічних «Ігор нескорених», який нещодавно став координатором «Активних парків» на локації в місті Боярка.

Метою проведення заходу було долучитися до волонтерства, спекти хліб для наших військових та підтримати пекарню в її прагненні допомагати та займатися волонтерською діяльністю, співпрацюючи з благодійними фондами та організаціями. 

Довідково.

Крафтова пекарня «Витач» розташована у селі Витачів Обухівського району. Вона є учасником проєкту «Дороги вина та смаку Київщини». Відкриття закладу відбулося під час війни, 26 лютого 2022 року, як волонтерської пекарні. Спочатку тут випікали хліб для громади та військових. Пекарня досі щодня випікає по 300 буханок хліба й енергетичне печиво для ЗСУ та мешканців постраждалих територій.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень