Плюс один ветеран-координатор «Активних парків» Київщини: Володимир Товкис долучився до програми

Дата: 09.10.2023 11:00
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

До координаторів «Активних парків» Київської області приєднався ветеран війни, нацгвардієць Володимир Товкис – переможець та призер цьогорічного мультиспортивного турніру серед військових «Ігри нескорених». Він став координатором на локації в місті Боярка. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

Чотири роки тому Володимир Товкис приєднався до лав Нацгвардії, переважно воював на Донеччині. У вересні 2019 року отримав надважке поранення в голову на Світлодарській дузі.

У рамках реалізації всеукраїнської програми із залучення всіх верств населення до здорового способу життя та активного відпочинку «Активні парки – локації здорової України» сьогодні в кожному районі пристоличного регіону відкрили такі парки. 69 локацій Київщини є частиною екосистеми у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською.

Дбаючи про психосоціальну підтримку ветеранів війни, Управління молоді та спорту КОВА запустило пілотний проєкт із працевлаштування учасників бойових дій. Учасники бойових дій – координатори цих парків активно залучають своїх побратимів до тренувань. 

Основною метою програми «Активні парки – локації здорової України» є залучення людей усіх соціальних груп до систематичних тренувальних сесій, спрямованих на пропагування здорового та активного способу життя серед населення. Її реалізація здійснюється в межах проєкту Президента України.

 Фото без опису Фото без опису

   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень